Back to overview

(Sr.) HR Adviseur (03588)

Veenendaal

32 - 36 , 36 - 40 (5 dagen) uur

50.000 - 60.000

Reacties welkom

Zorggroep Charim

(Sr.) HR Adviseur (03588)

The role

Als HR Adviseur ben je een echte partner voor de business. Je toont persoonlijk leiderschap en laat een proactieve houding zien waarbij je management en directie op een prettige en effectieve manier adviseert en coacht. Je bezoekt regelmatig de verschillende locaties.

Je bent helemaal thuis in arbeidsrecht, CAO en andere wet- en regelgeving en bent hierbij oplossingsgericht en creatief. Jij weet te verbinden, te analyseren en herkent snel de hoofdlijnen. Je bent een gesprekspartner die nuance aanbrengt in complexe casuïstiek, die verschillende belangen bij elkaar brengt en daarbij onafhankelijk adviseert. Daarnaast begeleid je veranderingen en projecten.

Je werkt graag in teamverband, maar het is voor jou geen probleem om ook zelfstandig aan de slag te gaan. Je hebt een duidelijke visie op het vak, maakt zaken bespreekbaar en weet anderen te overtuigen en te enthousiasmeren. Door de stijl van werken en gedreven doch tactvolle instelling ben je in staat een goed contact op te bouwen met mensen om je heen en gezamenlijk stappen voorwaarts te zetten. Kortom, een leuke veelzijdige functie in een groeiende ambitieuze organisatie!

Read less

The profile

 • een HBO+/ academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding HRM of bedrijfskunde;
 • minimaal vier jaar ervaring in een vergelijkbare functie als allround HR Adviseur;
 • ervaring binnen de zorgsector is fijn, maar zeker geen must;
 • goed op de hoogte van arbeidsrecht, trends en ontwikkelingen in het HR vak;
 • samenwerkingsgericht, maar ook prima in staat om zelfstandig te opereren;
 • stevige en warme persoonlijkheid, toegankelijk, verbindend, daadkrachtig, positieve energie en enthousiasme.

 

Zorggroep Charim is een veranderende organisatie met uitdagende ambities. Hierbij past een modern HR beleid dat direct gelieerd is aan het zorgbeleid en de organisatiedoelstellingen. De Senior HR Adviseur zal de gewenste vernieuwingen mede initiëren vanuit een vooruitstrevende visie en voorzien van een creatieve en originele stijl.

 

Werkervaring en vakkennis zijn absoluut nodig voor deze functie. Echter jouw persoonlijkheid maakt of je écht succesvol bent binnen Charim Zorggroep. Je kunt zelf hét verschil maken.

Read less

The company

Zorggroep Charim, is een moderne ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde. Liefde voor je cliënten, voor je collega’s en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren door het aanbieden van een grote verscheidenheid aan woonvormen en toegewijde zorg- en dienstverlening.  Door blijvend te leren en te verbeteren, wordt bij Charim samengewerkt aan een wendbare organisatie die klaar is voor de toekomst.

Charim telt vijftien locaties in de regio's Veenendaal en Zeist. Zo'n 1700 medewerkers en 1000 vrijwilligers zetten zich in om de naam van Charim (Hebreeuws voor 'toewijding') in praktijk te brengen voor ruim 1200 cliënten.

Voor verdere informatie over onze opdrachtgever zie: www.zorggroepcharim.nl en www.werkenbijcharim.nl

Read less

The department

De HR-afdeling bestaat uit: HR-Advies, Recruitment, Arbo en Verzuim en Leren en Ontwikkelen. De Senior HR Adviseur rapporteert rechtstreeks aan de Manager HR.

Als HR-afdeling wordt gestreefd naar het creëren van werkplezier binnen de gehele organisatie. Het samen op- en aanpakken van strategische thema’s is wat de komende tijd centraal staat.

Op dit moment lopen diverse projecten die bijdragen aan de organisatiedoelstellingen en -cultuur. Hierbij kan gedacht worden aan talentplanning, inzetbaarheid & vitaliteit en data driven werken. Vanuit jouw ervaring werk je aan deze projecten waarbij je oog blijft houden voor de wensen en behoeften binnen de organisatie. Multidisciplinair en afdeling overschrijdend werken is voor Charim heel belangrijk. Er is veel ruimte en vrijheid voor eigen inbreng!

Read less

Benefits

 • Zorggroep Charim biedt een goed salaris en bijkomende regelingen volgens de CAO VVT. Het maandsalaris bedraagt maximaal € 4.286,78 bij een 36-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring) en wordt aangevuld met onder andere een eindejaarsuitkering van 8,33 %.
 • Verder kent Charim het zgn. voordeelmenu waarin leuke extra’s beschikbaar zijn zoals: extra vergoeding van reiskosten, korting op je nieuwe fiets, laptop, smartphone, smartwatch of sportabonnement.
 • Charim biedt een omgeving in beweging, waarin men samen wil blijven leren, verbeteren en vernieuwen. En dat binnen een inspirerend en gezellig team waarbij persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat;
 • Een functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng.

Read less

Additional information

 • Zorggroep Charim biedt mogelijkheden om vanaf huis, het hoofdkantoor te Veenendaal én zorglocaties te werken. Ook qua werktijden heb je alle vrijheid;
 • Een contract voor 32 tot 36 uur per week in overleg vast te stellen;
 • Het betreft een structurele functie. Continuïteit in deze functie is voor onze opdrachtgever zeer gewenst. Wij zoeken dan ook een kandidaat die de komende jaren in deze functie wil werken.

Read less

Application process

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd. Je kunt je cv en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van vacaturenummer 03588;
 • Indien je binnenkort op vakantie gaat, zet dat er dan even bij;
 • De planning van de W&S procedure maken wij binnenkort op onze website bekend;
 • Vóór indiensttreding zal een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) opgevraagd worden en kan een pre-employment screening onderdeel zijn van de selectieprocedure;
 • Indien je nog vragen hebt, bel ons op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl

 

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.
 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:
 

P&O Partner 
Jan-Willem van den Dungen
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Read less