Business Partner People Analytics (03184)

Business Partner People Analytics (03184)

Back to overview

Zeist

32 - 36 uur

Reacties welkom

PGGM

Business Partner People Analytics (03184)

The role

De Business Partner People Analytics is een gedreven data minded professional in staat businessvragen te vertalen naar HR data en analyses. Jij initieert, leidt en trekt complexe HR en/of (re)organisatie projecten met grote impact. Deze projecten kunnen unit-breed, dan wel unit overstijgend zijn en komen o.a. voort uit wijzigingen vanuit bijvoorbeeld de strategie of de unit meerjarenplannen.

Daarnaast ben je een, op inhoud, stevige gesprekspartner op alle niveaus in de organisatie, inclusief het senior management en diverse gremia zoals de ondernemingsraad. In deze voor M&O unieke rol, ben je de drijvende kracht achter initiatieven voor verandering binnen HR door middel van relevante informatie en statistieken. Jij staat echter niet alleen; er zijn binnen PGGM diverse data experts en in de collega’s van het Data Lab, zul je uitdagende sparringpartners vinden.

Jij bent MT lid van de unit IT en vanuit jouw expertise lever je strategische input voor het HR-beleid van de organisatie en deze unit.

Read less

The profile

Onze gedroomde kandidaat heeft een ondernemende geest, lef en flair. Je durft het tegengeluid te laten horen en bent niet bang om buiten de bestaande kaders oplossingen te zoeken. Jij kijkt verder dan jouw projecten en jouw eigen unit en snapt de relatie tussen je keuzes en het grote geheel. Je bent organisatiesensitief en neemt dat mee in je aanpak en benadering. Je kunt knopen doorhakken en weet besluitvorming effectief te beïnvloeden.

Jouw stijl kenmerkt zich door een sterk ontwikkelde combinatie van ‘denken-voelen-(daad)kracht’. Afhankelijk van de situatie schakel je gemakkelijk naar de juiste communicatiestijl. Je werkt op gestructureerde en planmatige wijze naar resultaat. Je bent doelgericht en hebt executiekracht. Je weet complexe vraagstukken te vertalen naar heldere en uitlegbare aanpak en uitwerking voor alle betrokkenen.

Omdat People Data Analytics een belangrijke rol zal spelen in de projecten waar je aan gaat werken, is kennis en aantoonbare ervaring in het opzetten en uitrollen van dit soort dataprojecten een absolute must.

Verder herken jij je in het volgende profiel:

 • WO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring binnen HR; 
 • 3-7 jaar ervaring als HR projectmanager in grote verander projecten, ervaring als HR Business partner in een organisatie in transitie of ervaring als consultant in transformatie projecten;
 • Je hebt bewezen executiekracht op innovatieve projecten;
 • Goed ontwikkeld analytisch vermogen;
 • Een stevige positief kritische gesprekspartner voor senior management. Goede adviesvaardigheden en in staat om duidelijke afbakening te geven;
 • Daadkrachtig en resultaatgericht;
 • Gericht op samenwerking;
 • Coachende skills: je weet het beste te halen uit jouw projectteams en je collega’s;
 • Kritisch naar je omgeving en laat je niet met een kluitje in het riet sturen.

Read less

The company

Onze opdrachtgever PGGM is een coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie zonder winstoogmerk. De dienstverlening aan haar klanten bestaat uit pensioenbeheer, vermogensbeheer en bestuursadvisering. PGGM richt zich primair op de dienstverlening aan Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Echter, ze beheren ook de pensioenen van verschillende andere pensioenfondsen, de daarbij aangesloten werkgevers en hun werknemers. Dit alles met het doel om opdrachtgevers en hun deelnemers van een goed, duurzaam en betaalbaar pensioen te voorzien.

PGGM zet zich ook in voor een leefbare wereld, gezond werken en vitaal ouder worden.

 

Voor meer informatie over PGGM zie: https://www.pggm.nl/

Read less

The department

Wendbaarheid, samenwerking, klantgerichtheid en vernieuwing staan bij de afdeling M&O (Mens & Organisatie) hoog in het vaandel, en de inzet van data analytics is daarbij een must. PGGM staat voor grote, mooie uitdagingen, want niet eerder stond het ‘beste pensioenstelsel ter wereld’ voor zo’n grote verbouwingsoperatie. Met de invoering van het nieuwe pensioenstelsel en de drive om de kosten per deelnemer zo laag mogelijk te houden, is de behoefte aan meer efficiëntie en verdere digitalisering van de dienstverlening, groter. Dat vraagt om een nieuwe manier van werken èn denken! Als Business Partner People Analytics vorm jij de schakel tussen HR en Business en stuur jij aan op (digital) change.
De vacante positie van Business Partner People Analytics focust daarom op HR projecten en (digital) change, naast de adviesrol richting de business.

De afdeling M&O maakt deel uit van de Corporate Staf waaronder ook de afdelingen Communicatie en Strategie vallen. Corporate staf valt onder de CEO van PGGM. De M&O afdeling bestaat uit de onderdelen HR Business Partners (4 medewerkers), HR Beleid (3 medewerkers) en de afdeling HR Operations (20 medewerkers). Onder HR Operations vallen de onderdelen HR Service & Advies, Recruitment, PGGM Academy en support.

Read less

Benefits

Volop kansen om jezelf te ontwikkelen in een groene werkomgeving in het midden van het land (Zeist, Utrecht), waar het gaat om meer dan geld alleen. Bij PGGM vergroot je je vakmanschap door samen te werken en kennis te delen. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om werk en privé zo goed mogelijk te combineren op de manier die in jouw leven past. Een open en eerlijke bedrijfscultuur hoort daarbij. Verder mag je rekenen op:

 • Een functie met gegarandeerde maatschappelijke impact;
 • Een bruto maandsalaris in schaal 11 van de CAO, e.e.a. afhankelijk van je achtergrond en ervaring;
 • Een 36-urige werkweek met flexibele werktijden;
 • Defined Benefit pensioenregeling bij PFZW (71,5% betaald door PGGM, 28,5% door werknemer);
 • Een ruim opleidingsbudget voor interne en externe trainingen of opleidingen;
 • Een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 7,5%;
 • 144 uur verlof en 70 uur persoonlijk budget (inzetbaar als verlof) o.b.v. een FT dienstverband (36 uur);
 • Flexibiliteit in werktijden en thuiswerkmogelijkheden;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering bij CZ. Je krijgt korting op de basisverzekering en aanvullende pakketten van CZ.

Read less

Additional information

 • De standplaats van deze functie is Zeist, maar i.v.m. COVID19 wordt er hoofdzakelijk vanuit thuis gewerkt.
   
Read less

Application process

 • Je kunt op deze vacature reageren via de solliciteerknop rechtsboven de vacaturetekst. Het toevoegen van een motivatie wordt extra gewaardeerd. Je kunt je cv en motivatie ook mailen naar cv@popartner.nl onder vermelding van vacaturenummer 03184;
 • Wij streven ernaar de procedure in de maand april af te ronden en hebben hiervoor een uitdagende planning die er als volgt uitziet: 1e ronde 19 april, 2e ronde tussen 21 en 23 april. Heb je interesse? Reageer dan snel en houd rekening met gesprekken bij de opdrachtgever in de laatste twee weken van april. Eventuele wijzigingen maken wij op onze website bekend;
 • Indien je nog vragen hebt, bel Alejandra Ferrari op telefoonnummer 030 7 60 90 60 of mail je vraag naar info@popartner.nl;
 • De actuele status van deze procedure vind je op onze site www.popartner.nl


 

Deze vacature is exclusief bij P&O Partner uitgezet. Het benaderen van onze opdrachtgever door W&S bureaus en kandidaten wordt door onze opdrachtgever niet op prijs gesteld.
 

INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:
 

P&O Partner 
Alejandra Ferrari
Het Rond 7
3701 HS  ZEIST
www.popartner.nl
E-mail: cv@popartner.nl

Read less
Apply
Share this vacancy

Newest vacancies

 • HR Manager

  Uitdagende HR functie waarin meegebouwd kan worden aan Human Capital Genderen (regio ’s-Hertogenbo...

  View vacancies
 • HR Manager

  Resultaat gedreven en sterk betrokken HR Manager met passie voor coaching en ontwikkeling van manage...

  View vacancies
 • HR Manager

  Zelfstartende, doortastende HR Manager die in een fase van vernieuwing en professionalisering mee ka...

  View vacancies