Sandra Verbeek

Sandra Verbeek

Voor het ITIP werk ik als individuele loopbaanbegeleider en begeleider in het traject ‘Bezieling in je loopbaan’, verzorg ik in-company trainingen en trajecten op het gebied van mindfulness, loopbaanontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Ik begeleid daarnaast ook mensen vanuit mijn eigen praktijk. Ik heb een HRM-achtergrond en ik heb twintig jaar ervaring in de publieke én private sector in grote organisaties.

Ik heb persoonlijk ervaren hoe het is om je plek in te nemen in een organisatie en om te gaan staan voor wat je waard bent. Ik ben daarbij lastige keuzes niet uit de weg gegaan. Een grote stap was het verlaten van de KLM, het internationale werk lag me goed en ik was succesvol in wat ik deed. Daarna volgde het besluit om me binnen een grote overheidsorganisatie, volledig te gaan richten op de ontwikkeling van mensen en de inhoud los te laten. Een ander keerpunt was de keuze om voor mezelf te beginnen. Ik weet wat het betekent om wezenlijke stappen te zetten, zodat het beste van je zichtbaar kan worden in je werk.

Soms ontstaat er spanning tussen dat wat goed is voor jou en wat goed is voor een organisatie. Welk antwoord geef je dan en hoe houd je de regie? Als begeleider breng ik rust en vertrouwen. Ik heb een open houding, gericht op samenwerking. Ik hou ervan om op creatieve wijze andere dan de gebruikelijke wegen te bewandelen en vind het fijn als daar ook bij gelachen wordt. Het moment waarop ik een echte duurzame ontwikkeling ervaar bij iemand persoonlijk of in een team of organisatie, komt er een enorme energie vrij, zowel bij de cliënt als bij mezelf. Bezig zijn met de ontwikkeling van mensen is een wezenlijke drijfveer in mijn leven. Daar doe ik het voor, steeds weer, vanuit mijn hart.

Bij het ITIP heb ik Instrument voor hulp, de Dromenopleiding, de Energetische opleiding en de Mindfulness Trainers Opleiding gevolgd.

Mijn inspiratie vind ik in mijn dromen, mijn gezin met man en drie kinderen en mijn Bed & Breakfast met bezinningsarrangementen.