Ineke Winters

Ineke Winters

“Het geeft mij energie om mensen te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Waar liggen hun kracht en kwaliteiten? Samen ontdekken wat wel en wat niet werkt. Daarbij probeer ik zo waardevrij mogelijk vragen te stellen. Wat levert het op door dingen anders te doen?
In mijn coaching schets ik alternatieven voor gedrag, liefst met humor en relativeringsvermogen. Ik ben ervan overtuigd dat als mensen zelf de regie nemen er veel mogelijk is. Het moment dat ze inzien hoe ze, door zelf te veranderen, ergens invloed op kunnen uitoefenen, is goud waard. Die dynamiek van interactie en dialoog vind ik een prachtig proces.

Bij trainingen zet ik graag de wijsheid van de groep in. Daar is veel kennis en kwaliteit immers al lang aanwezig. Het is vaak alleen een kwestie van leren waarderen en effectief aanwenden van elkaars unieke, complementaire eigenschappen.
In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk als taalcoach. Ik geef conversatielessen aan allochtonen, ter voorbereiding op hun inburgeringsexamen. Ik vind het waardevol om even in hun wereld te stappen en daardoor mijn blikveld te verruimen.”

blog_image:article_popart_148888255658be8b7c0a279.jpg:end_blog_image

www.quiris.nl
0318-551418

Ineke Winters: http://www.quiris.nl/waarom-quiris/wie-zijn-wij/ineke-winters/
Quiris Adviesgroep: http://www.quiris.nl