Annemarie Couwenberg

Annemarie Couwenberg

“Ik geloof er echt in dat gedrag de sleutel tot verandering is. Met relatief geringe gedragsaanpassingen boeken mensen al gauw vooruitgang in effectiviteit. Dat werkt motiverend: ‘kleine moeite, groot plezier’.

Om je in de intensiteit en de hectiek van onze informatiemaatschappij adequaat staande te houden, zijn communiceren, samenwerken, leidinggeven, conflicthanteren et cetera belangrijker dan ooit. Het geeft mij veel voldoening om daar, in groepen of individueel, met mensen mee aan de slag te gaan. Ze een spiegel voor te houden en ze inzicht te verschaffen in hun eigen gedrag en het effect daarvan. Vrijwel alles wat ter tafel komt kan mij daarbij behulpzaam zijn; ik heb een alerte en slagvaardige manier van werken.

Dat doe ik bij voorkeur binnen een middelgroot bureau als Quiris, omdat je dan meer mogelijkheden hebt om een grotere groep mensen in beweging te krijgen of dat op een substantieel niveau binnen een organisatie te doen.
‘In beweging zijn’ kenmerkt mij als persoon, letterlijk en figuurlijk. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen; ik heb veel energie en zet graag een stap vooruit.”

Annemarie Couwenberg http://www.quiris.nl/waarom-quiris/wie-zijn-wij/annemarie-couwenberg/
Quiris Adviesgroep http://www.quiris.nl/