Je 25ste verjaardag vieren is een mooie mijlpaal. Toen ik 25 jaar werd, was ik net afgestudeerd en gestart in mijn eerste fulltime baan. Daar sta je dan aan het begin van je carrière. Zelfstandig, nieuwsgierig, vol energie en volledig onafhankelijk van je ouders. Die hebben je grootgebracht, losgelaten en kijken met vertrouwen naar de nieuwe fase in je leven.

Nieuwe fase

P&O Partner bestaat dit jaar 25 jaar en ditzelfde gevoel voel ik nu weer. Ook hier start een nieuwe fase. De oprichter van P&O Partner, Michiel Koning, heeft P&O Partner groot gemaakt. In 2016 heeft hij de dagelijkse leiding overgedragen aan Jan-Willem. En Jan-Willem vroeg mij snel daarna erbij als partner voor de dagelijkse leiding. Michiel neemt eind dit jaar afscheid en laat P&O Partner met vertrouwen los.

Goede match

Sinds 2016 werk ik bij P&O Partner. Daarvoor kende ik het bureau als HR-professional. Ongeveer 10 jaar geleden kwam ik voor een sollicitatiegesprek en werd ik als ‘wild card’ kandidaat bemiddeld bij mijn vorige werkgever, de NOS. Dat was een goede match! Na zes jaar was ik toe aan een nieuwe stap en werd ik gevraagd om het P&O Partner team te versterken.

Vanuit een brede HR rol overstappen naar een baan bij P&O Partner in werving & selectie, was een avontuur dat ik vol aanging. Elke dag weer ga ik met plezier naar mijn werk. De fijne open gesprekken met collega’s en kandidaten, de adviserende rol bij opdrachtgevers en de gezellige sfeer op kantoor, zijn voor mij heel belangrijk.

Hoogtepunten

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik overal voor in ben en veel verschillende dingen doen leuk vind. Het ondernemerschap bevalt me goed, aan afwisseling geen gebrek! Een paar hoogtepunten:

  • Een van mijn opdrachtgevers kon niet kiezen uit de laatste twee kandidaten en heeft ze toen allebei een baan aangeboden.
  • Op mijn verjaardag, een winterse decemberdag in 2017, met code rood afgegeven door het KNMI, was ons Kerstevent. In een sprookjesachtig wit landschap pakte ons team kerstbomen in voor HR-professionals en opdrachtgevers.
  • Bij FC Utrecht hebben we een nieuwe HR Manager geplaatst. Daar kwam nog een andere leuke samenwerking uit voort. We mochten met HR-professionals als VIP naar de thuiswedstrijden.
  • De masterclass voor HR directeuren die ik organiseerde met mijn oud-collega’s bij de NOS.
  • De bijzondere en positieve flow tijdens onze team dag. Overdag aandacht voor de onderstroom in ons team en daarna de schitterende luchtballonvaart. Letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt.
  • En natuurlijk dat ik gevraagd ben om Managing Partner en mede-eigenaar van P&O Partner te worden!

 

Nu is het feest

De afgelopen jaren zijn Jan-Willem en ik met P&O Partner aan een nieuwe fase begonnen. Ons team is fors gegroeid en we hebben onze dienstverlening verder geprofessionaliseerd, zonder het persoonlijke karakter van P&O Partner te verliezen.

En nu is het feest en gaan we 25 kaarsjes uitblazen! Michiel, we gaan jouw onvermoeibare energie voortzetten en zorgen goed voor P&O Partner in de nieuwe fase.