Eveline (29 jaar, uit Amersfoort) heeft een goede baan als Projectmanager Online Media als ze aan Loopbaancoaching voor professionals begint. Belangrijkste reden: het dagelijks leven maakt haar onrustig, het werk geeft haar weinig voldoening.

In 6 sessies gingen we in op:
• Haar persoonlijke en beroepsmatige wensen en mogelijkheden
• Vaststellen van haar gewenste beroepsprofiel
• Vormgeven en concreet maken van deze ambities

Door haar loopbaantraject blaast ze haar haar oude liefde nieuw leven in: Ze wil fotograferen, reizen en schrijven combineren en daarvan kunnen leven. De coachsessies stimuleren haar en geven haar de moed en het vertrouwen om er deze keer écht voor te gaan. Het resultaat is een concreet reisschema en een masterplan ‘for a living’ als fotograaf en storyteller.

Eveline zelf over haar traject: ‘Ik zie het coachtraject als een bergwandeling. Het begin kan zwaar en moeilijk zijn, maar als je eenmaal voortgang maakt en steeds hoger komt merk je dat je aan het groeien bent. Je wordt steeds sterker, kan dingen beter overzien en weet steeds beter waar je uiteindelijk terecht wil komen. Heidi heeft mij bij mijn bergwandeling erg goed geholpen. Ik voelde mij ontzettend bij haar op mijn gemak, ze wist op de juiste manier met mij te communiceren en hield mij regelmatig een spiegel voor. Zo leerde ik niet alleen veel over mijzelf, maar heb ik ook meer vertrouwen gekregen. Ik heb daarnaast geleerd dat je niet altijd in 1 rechte lijn naar de top van een berg hoeft te gaan maar dat je beter gewoon kan zigzaggen. Berghut A heb ik dus na mijn traject vol goede moed en veel nieuwe wijsheid verlaten en nu ben ik op weg naar berghut B om verdere ontdekkingen te doen!’

Herkenbaar? Zie het resultaat en volg Eveline op haar bergtocht via www.evelinedekkers.nl