De koude winter lijkt eindelijk voorbij. We schudden ons wakker uit de winterslaap en zijn weer toe aan zon, groei en bloei!
De lente op de HR arbeidsmarkt is al lang weer begonnen, de kou is er daar echt wel uit. De aanvragen voor vaste functies en interim- opdrachten stromen binnen bij P&O Partner.

Wij zien een enorme beweging op de arbeidsmarkt en zien dit ook terug in onze vacatures. Met 25 lopende vacatures, geluiden dat de markt minstens zo goed is als 10 jaar geleden, en de afgelopen week 8 nieuwe vacatures online, durf ik wel te zeggen dat het goed gaat.

Ik vind het een verademing dat op alle niveaus en door het hele land weer HR professionals worden gevraagd. Vooral voor de kandidaten die een zetje kunnen gebruiken omdat ze ‘te ervaren, te onervaren of te dik of te dun’ zijn. Zij worden niet meer bedolven onder de grote kandidatenstroom. Er komt weer vaker gunning en groeipotentieel bij kijken en ook die zaadjes groeien uit tot mooie bloemen!
Bij P&O Partner geloven we in een match die verder gaat dan alleen capaciteiten. Op papier match je misschien niet 100%, maar je brengt juist iets mee wat uniek en waardevol is. Onze opdrachtgevers weten dat ook en daarom stellen we regelmatig wildcard-kandidaten voor.

De (lente)kriebels naar een nieuwe omgeving, nieuwe uitdagingen en andere mensen mogen er weer zijn. Verandering van werkgever zorgt weer voor nieuwe energie en een andere, frisse kijk op zaken. En dat is goed! Ik mag binnenkort nog de laatste kou opsnuiven op wintersport. Daarna kom ik graag met je in contact om jouw banen kriebels te bespreken!