Het nieuwe jaar 2019 is alweer een paar weken oud. En toch kijk ik nog een keer om naar 2018.

Voor ons als P&O Partner is het een mooi jaar geweest met een positief bedrijfsresultaat, veel plaatsingen en tevreden opdrachtgevers en kandidaten. Wij zijn gevraagd én teruggevraagd. Door goede bekenden, oude bekenden en soms ook door HR-professionals die we nog niet kenden.

Ook verdriet
Ook was het een jaar met verdriet, zowel privé als zakelijk. Goede bekenden zijn plotseling uitgevallen en/of blijken heel ernstig ziek te zijn. Dit geeft de betrekkelijkheid van alles aan en zet me aan het denken. Helaas kunnen we niet alles voorkomen en oplossen. Het leven is tijdelijk. Dat was het in 2018 en is het ook in 2019!

Kijken naar wat er wél is
Ik probeer iedere dag te genieten. Te kijken naar wat er wél is. Veel van mijn tijd breng ik door op mijn werk bij P&O Partner. Als ik niet op kantoor ben, ben ik vaak elders met mijn werk bezig. Dagelijks werken we bij P&O Partner aan verschillende uitdagingen. We proberen de verwachtingen van onze opdrachtgevers en kandidaten te overtreffen, door ze te helpen bij het vinden van een nieuwe collega of nieuwe baan/ opdracht. Op een vlotte, plezierige en onze kenmerkende, persoonlijke wijze.

Doorgaan en volhouden
Als het tegenzit relativeren we dit met elkaar. We overleggen en komen vaak tot creatieve ideeën om toch tot het gewenste resultaat te komen. Gewoon doorgaan en volhouden. Vroeg of laat gaat het lukken. Dat leert het verleden ons ook.

Feest in september 2019
Een nieuwe loopbaanstap is een lifetime event voor velen. Ik vind het ontzettend mooi dat wij hier al bijna 25 jaar aan mogen bijdragen voor zoveel HR-professionals. En dat gaan we vieren! In september 2019 hangen wij de slingers op. Met punaise, plakband en/of touw… maar hangen, dat zullen ze!

Laten we proosten
op het leven
op het werk
op elkaar
én op 25 jaar P&O Partner!

Ik heb er nu al zin in… op naar de “vrienden van P&O Partner live”.