Procedure is succesvol afgerond

Locatie

Provincie Utrecht

Contactpersoon

Rohini Ramnandanlal
E: office@popartner.nl

blog_image:article_popart_149010557958d134ebef2b0.jpg:end_blog_image

Functie omschrijving Kantoorruimte P&O Partner (02017)

Midden-Nederland, voorjaar. beschikbaar “In verband met de groei van ons team zijn wij op zoek naar een kantoorruimte voor P&O Partner met volop ontwikkelingsmogelijkheden”

Vanwege de groei van ons bureau en om ook in de toekomst de Search, Werving en Selectie van HR Professionals voor vaste en interim functies goed te kunnen blijven uitvoeren, zijn wij op zoek naar een nieuwe kantoorruimte voor het team van P&O Partner. Het sfeervolle kantoorpand aan de Schippersgracht in Maarssen gaan wij verlaten. Natuurlijk zoeken wij iets wat minstens net zo mooi is als ons vertrouwde stek in het pittoreske dorp.

Functie-eisen Kantoorruimte P&O Partner (02017)

 • Sfeervolle uitstraling aan de buitenzijde van het pand (1900, 1930 of modern);
 • Functioneel aan de binnenzijde van het pand met veel licht en ruimte;
 • Ruimte voor een functionele kantoortuin van minimaal 4 werkplekken;
 • Diverse (flexibele) spreek-/werkruimten voor Consultants;
 • Grote vergadermogelijkheid;
 • Mogelijkheid om bijeenkomsten voor onze relaties in-house te laten plaatsvinden;
 • Locatie Midden-Nederland, bij voorkeur aan Oostzijde van Utrecht;
 • Goede bereikbaarheid met OV en eigen vervoer (en met voldoende parkeergelegenheid);
 • Keukenvoorziening;
 • Oplevering/beschikbaar in voorjaar 2017.

De organisatie

P&O Partner is een bekend bureau bij bijna alle HR professionals in Nederland. Wij zijn al decennia lang één van de toonaangevende HR bemiddelingsbureaus van Nederland.

P&O Partner, opgericht in 1994, is gespecialiseerd in (executive) search, werving en selectie van HR professionals voor vaste, tijdelijke en interim functies. Wij werken in heel Nederland en voor alle branches en sectoren, op alle niveaus van HR Medewerker tot en met Directeur HR.

Meer informatie over ons bureau en de P&O Partners is te vinden op onze website: www.popartner.nl

De afdeling

Het team van P&O Partner bestaat naast twee Partners uit een zestal (Senior) Consultants, een Officemanager, een Medewerker Recruitment en een Stagiaire. Klein maar fijn, waarbij je in een spreekwoordelijk ‘warm bad’ terecht komt. De banden met collega’s zijn hecht en we zijn altijd in voor een lolletje. Hiernaast wordt er hard gewerkt en flink doorgepakt.

Overige(n)

 • Inmiddels is bekend dat wij op 1 mei a.s. de sleutel krijgen van ons nieuwe kantoor aan Het Rond in Zeist. Het pand is jarenlang in gebruik geweest als hotel. Dit vind je nog terug in bijvoorbeeld de rode vloerbedekking en het gouden deurbeslag. Wij kijken uit op het prachtige gemeentehuis en het Figi theater is aan de overkant.
 • Algemeen (volgens funda.nl):
  De kantoorruimte is gevestigd in een statig pand waarin op de begane grond is gevestigd het culinair bekende restaurant “De Hermitage”. De locatie “Het Rond” heeft met zijn monumentale panden waaronder het gemeentehuis van Zeist en de hoogwaardige nieuwbouw een karakteristieke uitstraling. De kantoorruimte heeft een zeer representatieve uitstraling en verkeerd in perfecte staat. Een groot aantal ramen zorgen ervoor dat het kantoor erg licht is van binnen. De algemene ruimtes zijn zeer representatief en hebben een chique uitstraling.
 • Ligging en Bereikbaarheid (volgens funda.nl):
  De bereikbaarheid van de kantoorruimte is uitstekend, op nog geen honderd meter bevind zich een bushalte met verbindingen naar diverse richtingen. Op- en afritten van de rijkswegen A28 en A12 bevinden zich op enkele autominuten afstand. Het is gelegen tegenover het theater/conferentie/hotel Figi.

Procedure

 • Graag ontvangen wij je vanaf mei in ons nieuwe kantoor. Uiteraard zullen wij een openingsborrel organiseren als wij goed en wel gesetteld zijn.
 • Als je vragen hebt over onze verhuizing, kun je deze naar ons mailen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via het nummer 0346 – 554 191 (kantoor P&O Partner);
 • De actuele status van deze procedure is te vinden op onze site www.popartner.nl bij de betreffende procedure.


INLICHTINGEN EN SOLLICITATIE:

P&O Partner
Rohini Ramnandanlal (Officemanager)
Schippersgracht 19
3603 BC Maarssen
Telefoon 0346 - 55 41 91
E-mail office@popartner.nl
www.popartner.nl

15-12-17
1855 Bekeken

Deel deze post