“Door mijn jarenlange ervaring als HR professional weet ik dat de beste medewerkers, die medewerkers zijn die op de juiste plek zitten en werken vanuit hun talent en energie. En niet alleen dat, ze zijn veerkrachtig en kunnen goed met tegenslagen en veranderingen omgaan. Ze weten misschien niet altijd hoe ze eigenaarschap kunnen nemen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarbij kan loopbaan coaching een mooi instrument zijn om ze meer inzicht te geven en een duurzaam loopbaanperspectief te creëren."

- Annet van der Werf, register loopbaancoach-

 

Deze week (18 t/m 22 september 2023) is het de Week van de Loopbaan! Een mooie gelegenheid om echt even stil te staan bij jouw loopbaan. Zoek jij een ontwikkeldoel dat je energie geeft? Zit je niet zo lekker in je vel op je werk en wil je daar verandering in brengen? Wil je jouw drijfveren onderzoeken en sturing geven aan je loopbaan?

De beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches, Noloc, prikkelt deze week werkend Nederland met de boodschap 'Blijf scherp, blijf ontwikkelen’.

Sta jij open voor een loopbaangesprek? P&O Partner denkt graag met je mee over jouw pad. En niet alleen in de week van de loopbaan...
Maak een afspraak met Annet óf met een van onze andere consultants. Zij zijn allen ervaren, positief kritisch én inhoudelijk stevige gesprekspartners. Zij hebben allen (internationale) HR-werkervaring en volgen de ontwikkelingen binnen HR op de voet!

Heb je interesse? Maak via Contact - P&O Partner (popartner.nl)een afspraak met één van onze consultants. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar op 030-7 60 90 60.

 

 

 

 

 

18-09-23
262 Bekeken

Blogger

Annet van der Werf

Annet van der Werf werkt als Associate Consultant bij P&O Partner en is register Loopbaancoach.  Met haar bedrijf De Coachwerf richt zij zich op talent-en loopbaanontwikkeling. Je kunt bij haar terecht voor loopbaancoaching, outplacement, werk & balans programma en talent ontwikkeling.

Deel deze post