Fenomenaal! Wat een energie in de zaal en wat een vibe! Op zaterdagavond 14 september jl. stond theater Figi in Zeist op zijn kop. P&O Partner vierde haar 25-jarig jubileumfeest samen met ruim 500 gasten. Na een spetterende opening met lasershow, volgde een avond vol muziek met Wolter Kroes, Do en Xander de Buisonjé. Zij werden begeleid door de steengoede New Amsterdam Orchestra Band.

Feest!

Vanaf de eerste minuut kreeg Wolter Kroes iedereen uit de stoelen met zijn bekende meezingers. Feesten doe je hier! Do viel hem bij in een prachtig en krachtig duet. En zij betoverde de zaal vervolgens met haar mooie stem en oogverblindende verschijning. Na een waanzinnig duet met Xander ‘Zij gelooft in mij’ nam Xander de microfoon van haar over voor het laatste deel van de avond. De ene na de andere bekende song volgde à la Vrienden van Amstel Live. Het publiek danste, feestte en zong uit volle borst mee.
Een uitbundige sfeer, écht een feest!

Afscheid Michiel
Deze avond stond ook in het teken van het afscheid van de oprichter van P&O Partner, Michiel Koning. Hij werd door Jan-Willem en Hanne op het podium gevraagd en in de spotlight gezet. Eind dit jaar stopt Michiel Koning bij P&O Partner, een bijzonder moment voor het bureau en voor Michiel. In zijn speech keek hij terug op de afgelopen 25 jaar en vertelde hij waarom hij zoveel plezier in zijn werk heeft beleefd. De bloemen kreeg hij uit handen van zijn zoon Erwin, die in dezelfde week in 1994 geboren is als dat P&O Partner opgericht is.

Bedankt!
Om ons 25-jarig jubileum en het afscheid van Michiel te vieren, doen we graag een donatie aan het hospice waar Michiel werkt als vrijwilliger. We willen het hospice een eettafel cadeau doen waar Michiel wekelijks met de patiënten aan eet. Bedankt voor alle gulle giften! Wil je nog een donatie doen? Dat kan natuurlijk, bel of mail dan even met ons kantoor.

We proosten
op het leven
op het werk
op elkaar
op het afscheid van Michiel
én op 25 jaar P&O Partner!