Op deze 1e november starten we vol enthousiasme het feestjaar van P&O Partner! We gaan ons 30e levensjaar in, een kroonjaar, een lustrumjaar. En dat gaan we vieren!

Al drie decennia lang zetten wij ons met passie en vakmanschap in om opdrachtgevers te voorzien van een goede HR-collega en HR-professionals te koppelen aan prachtige interim-opdrachten of vaste HR-posities. Met trots kunnen we zeggen dat we dit duizenden keren hebben gedaan!

Het feestjaar luiden we morgen in met een mooi HR Event "Dreambuilders".
We zijn te gast in het Museum of Humanity in Zaandam, waar onze sprekers vertellen over persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Het museum draagt bij aan een wereld waarin iedereen gezien wordt. P&O Partner staat hier volledig achter en draagt hier trots en actief aan bij als Dreambuilder.

Dagelijks selecteren we mensen voor HR-posities, met veel aandacht voor het individu en iemands persoonlijkheid. Zonder ruimte te laten voor enige vorm van discriminatie. Zo bouwen wij als team iedere dag mee aan de droombaan van een HR-professional. Het komende jaar zullen we als Dreambuilder hier regelmatig aandacht aan besteden.

We hebben een stevige basis gelegd voor de toekomst en het komende jaar glanst P&O Partner als nooit tevoren. We kijken in dit jubileumjaar met jullie vooruit én ook soms met een knipoog naar het verleden. We delen graag bijzondere plaatsingen, anekdotes en geven jullie een kijkje achter de schermen. Komend jaar zullen we hier nog dieper op ingaan…

We kijken er naar uit!
Met feestelijke groet, ook namens het team van P&O Partner,

Hanne en Jan-Willem P &O Partner Specialist in HR

Jan-Willem & Hanne