Route en parkeren

Route en parkeren

P&O Partner – zit boven restaurant De Hermitage
Het Rond 7
3701 HS Zeist
030  7 60 90 60

 

Met de auto

Vanuit Amsterdam zijn er verschillende routeopties, afhankelijk van je lokatie.

  • Via de A1 volg je de A27 bij knooppunt Eemnes richting Hilversum/Utrecht. Vervolgens hou je bij knooppunt Rijnsweerd rechts aan richting A28 De Uithof/Amersfoort. Blijf hierna links aanhouden voor afslag 2 richting De Uithof/Zeist. Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor De Bilt/Zeist en voeg in op de Universiteitsweg/de N412. Volg de Universiteitsweg/N412 en Utrechtseweg. Blijf de Utrechtseweg volgen totdat deze iets naar rechts draait en dit de Waterigeweg wordt. Sla linksaf naar de Lageweg en daarna linksaf bij de 1e Dwarsstraat, Het Rond op.
  • Voor de A2/E35 neem je afrit 19-Bunnik en vanaf de A12/E35 richting Bunnik/Odijk/Wijk bij Duurstede. Ga verder op de Schoudermantel. Neem de Sportlaan, Koelaan en Waterigeweg naar Het Rond in Zeist.

Vanuit Utrecht – N237. Volg de N237 en Utrechtseweg naar Het Rond in Zeist. Blijf de Utrechtseweg volgen totdat deze iets naar rechts draait en dit de Waterigeweg wordt. Sla linksaf naar de Lageweg en vervolgens linksaf bij de 1e Dwarsstraat, Het Rond op.

Vanuit Amersfoort – A28. Vanuit de A28 komend neem je afrit 3-Den Dolder richting Zeist. Voeg in op de Zandbergenlaan/de N238. Sla rechtsaf naar de Boulevard, sla rechtsaf naar Geroplein en vervolgens direct weer linksaf de Bergweg op. Blijf rechtdoor gaan op de Bergweg, dit wordt vervolgens de Scharweijdelaan. Sla linksaf naar de Utrechtseweg en blijf deze volgen totdat deze iets naar rechts draait en het de Waterigeweg wordt. Sla linksaf naar de Lageweg en vervolgens linksaf bij de 1e Dwarsstraat, Het Rond op.

Vanuit Arnhem – A12. Volg de A12 naar de Hoofdstraat in Driebergen-Rijsenburg. Neem afrit 20 vanaf de A12 naar N225 richting Driebergen. Ga verder op de Hoofdstraat. Neem de Driebergseweg naar de Het Rond 7 in Zeist.

Met het openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde treinstation is Driebergen-Zeist. Vanaf hier kan je bus 50, 71, 51 en 271 nemen naar bushalte Het Rond/1e Dorpsstraat. Vanaf hier is het nog een kleine minuut lopen naar ons kantoor. Je kunt ook rechtstreeks vanaf Utrecht Centraal station bus 50, 51 of 74 nemen naar (Driebergen-) Zeist. Kijk voor de reistijden op www.9292ov.nl.

Parkeren

Op Het Rond is er alleen betaald parkeren. Links van ons kantoor kun je gratis parkeren. Het parkeerterrein ligt zich tussen de Hermitage (Het Rond 7) en het kantoor van de Sociale Dienst/UWV (Het Rond 6) in. Je rijdt het parkeerterrein op naar achteren. Daar zie je aan de rechterkant de parkeerplaatsen van ons kantoor, met een bordje ‘P&O Partner’. Vanuit de auto loop je terug richting Het Rond en ga je naar links. Daarna ga je direct weer naar links en ben je bij ons kantoor. Wij zitten op de eerste etage boven het restaurant De Hermitage. Als je binnenkomt in de centrale hal loop je over het rode tapijt een klein trapje op. Dan ga je door de deur, loop je één trap op naar boven en zie je onze voordeur.